tr

DÜNDEN BUGÜNE – MUTFAK SANATLARI MERKEZİ

368 kez görüntülendi
TARİH: 09.05.2020

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kullanım tasarrufu belediye şirketi Beltur A. Ş.’ye geçirilen, Düzce’nin en prestijli mekanı olacak Düzce Kasrı’nda yürütülen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre düzenlemeleri ve yol açma çalışmaları devam eden tesiste, görüntü kirliliğine yol açan baz istasyonları ve uydu alıcıları kaldırılacak. Düzce manzaralı sosyal tesis, “Düzce Mutfak Sanatlarının Merkezi” olacak. Tesisimizin yemek menüsü, Düzce’ye özgü yöresel lezzetlerden oluşacak. Menüsünde 81 çeşit Düzce yemeği olacak. Çerkez tavuğundan kasaba pilavına, Boşnak mantısından karalahana çorbasına kadar Düzce’nin tüm kültürel zenginliğini yansıtan menüler yer alacak.

TARİH: 07.05.2021

Eşsiz manzarası ve doğası ile Düzcelilerin misafirlerini ağırlayabileceği, huzurlu bir ortamda en güzel lezzetler sunularak, gurme yemeklerin yanı sıra bölgenin yöresel yemeklerinin tanıtılacağı sosyal bir tesis olacak olan “Mutfak Sanatları Merkezi” inşaatı tamamlanmak üzere.

TARİH: 15.09.2021

17 Eylül Cuma günü açılacak olan Mutfak Sanatları Merkezi kapılarını Düzce’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına açtı. Başkan Özlü ev sahipliğinde biraraya gelen basın mensupları Mutfak Sanatları Merkezi’nde yöresel yemekleri tattı. Başkan Özlü Mutfak Sanatları Merkezinde Düzce’nin kültürünün de tanıtılacağını kaydetti.

TARİH: 17.09.2021

Eşsiz manzarası ve doğası ile Düzcelilerin misafirlerini ağırlayabileceği, huzurlu bir ortamda en güzel lezzetler sunularak, gurme yemeklerin yanı sıra bölgenin yöresel yemeklerinin tanıtılacağı sosyal bir tesis olacak olan “Mutfak Sanatları Merkezi” 17 Eylül Cuma günü açıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?